EFB-terapi

Ceiris

EFB-terapi

EFB står för Energi Flow Breathing – Energiflödesandning.

EFB-terapin är andningsterapi.

I terapin varvar vi med kraftig kroppsandning och mediativ andning. Här är det kroppen som får berätta för dig hur du mår. Ofta är det mycket känslor som får en chans att visa sig för dig. Känslor du kan kanske undertrycker eller inte visste att de fanns där i vardagliga livet men som här får en chans att uttrycka sig.

EFB-terapin är ett komplement till samtalsterapin men ofta kan man här hitta orsaker till varför man mår dåligt eller inte kan ta sig vidare i livet. Denna terapiformen är speciellt bra om man har svårt att pratat om det som känns arbetsamt i livet, inte vet varför man mår dåligt eller om ditt psykiska tillstånd satt sig fysiskt i kroppen.

Vid första mötet samtalar vi om dig för att få en bakgrund om dig. Vid nästa möte gör vi EFB-andningen. Här startar vi med en kroppsmeditation som får dig avslappnad och sedan med vägledning varvas kraftig kroppsandning med mediativandning. Många av svaren som vi söker, som har att göra med vår livssituation och våra relationer, finns inom oss. Som terapeut hjälper jag dig att plocka fram detta.

EFB-terapi med samtal ca 1 timme 600:-

 

 

 

070 - 27 06 391 cecilia@ceiris.se www.ceiris.se